Gal Gadot en Patty Jenkins keren alleen onder voorwaarden samen terug voor 'Wonder Woman 3'

Gal Gadot en Patty Jenkins keren alleen onder voorwaarden samen terug voor 'Wonder Woman 3'

Girl Power!

Hoewel Wonder Woman 1984 pas beperkt draait, kijken fans uit naar een derde deel dat officieel nog groen licht moet krijgen van Warner Bros. maar bijna zeker lijkt. Regisseuse Patty Jenkins heeft gezegd genoeg verhaalideeën te hebben. Echter is de situatie veranderd.

Ze gaat namelijk eerst aan de slag met een gloednieuwe Star Wars-film getiteld Rogue Squadron (2023) en kan dus hooguit daarna pas weer terugkeren in de regiestoel. De vraag is of de studio zo lang wil wachten.

Jenkins steekt ook niet onder stoelen of banken dat ze enkel interesse heeft als er nog een stevig solide bioscoopreleasemodel bestaat en de huidige ontwikkelingen (zoals het synchroon uitbrengen in zowel theaters als op streaming) niet de basis worden, want 'dan hoeft het niet meer'.

Tevens hoofdrolspeelster Gal Gadot lijkt erg gehecht te zijn aan een samenwerking met Jenkins. Ze vertelde VARIETY: "We praten er nog niet over. Als we hem gaan maken, doe ik met plezier die lasso weer om, maar alleen met een geweldig verhaal en daarvoor moet je Patty hebben".

3 is de norm
Tegenwoordig zijn trilogieën voor superhelden een beetje de standaard (het MCU zit er vol mee) en Wonder Woman 1984 is duidelijk niet op de markt gebracht als afsluiter, dus Gadots Diana Prince verdient een mooi afscheid als soloheld. Maar daarna zullen we haar vast nog vaker gaan zien opduiken in bijvoorbeeld (meerdere?) Justice League-films.

NieuwsFilm

meest populair