Amazon Prime Video voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Een rustig weekje, maar wel een degelijk weekje.

Amazon Prime Video voegde weer een paar nieuwe titels toe. Vooral voor deze luwe dagen met corona en de lockdown is dat ergens wel jammer en hadden we op meer content gehoopt.

It's a Wonderful Life (1946)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Capra | Cast: James Stewart, Donna Reed, Lionel Barrymore, Thomas Mitchell
George Bailey (James Stewart) woont in het provinciestadje Bedford Falls. Na de dood van zijn vader zet hij het familiebedrijf voort en probeert dit uit de handen van de louche ondernemer Henry F. Potter te redden. Als zijn oom de bank door een onhandige manoeuvre naar de ondergang leidt, ziet Bailey zijn droom van een groots en meeslepend leven in rook opgaan. En dat Mr. Potter alsnog beslag kan leggen op het familiebezit is voor George de nekslag: dronken en gedesillusioneerd wenst hij nooit geboren te zijn. Hij besluit er een eind aan te maken, uitgerekend op kerstavond. Dan daalt beschermengel Clarence af. Hij laat George zien hoe Bedford Falls eruit zou hebben gezien zonder diens inspirerende aanwezigheid. De nachtmerrieachtige beelden van 'Pottersville' in de greep van het grote geld, schimmige kroegbazen en prostitutie, blijken een effectieve remedie tegen George's suïcidale neigingen. Hij komt tot inkeer en keert vol nieuwe energie terug naar familie en vrienden.

Charlotte's Web (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Winick | Cast: Julia Roberts, Steve Buscemi, John Cleese, Oprah Winfrey
Het varkentje Wilbur is bang dat hij aan het eind van het seizoen op de eettafel zal belanden. Samen met de Spin Charlotte bedenkt hij een plan om te voorkomen dat dit ooit zal gebeuren.

Happy Christmas (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Swanberg | Cast: Lena Dunham, Anna Kendrick, Melanie Lynskey, Joe Swanberg
In Happy Christmas speelt Kendrick de rol van de onverantwoordelijke Jenny. Ze trekt in bij haar oudere broer (Swanberg), een filmmaker die gelukkig getrouwd is met zijn vrouw Jenny en een zoontje heeft van twee jaar. De komst van Jenny zorgt voor heel wat onrust in het gezinnetje.

Sylvie's Love (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eugene Ashe | Cast: Tessa Thompson, Nnamdi Asomugha, Eva Longoria Parker, Aja Naomi King
De romantische film 'Sylvie's Love' speelt zich af in New York gedurende de jaren 50. Sylvie en Robert (Nnamdi Asomugha) worden verliefd op elkaar, maar naarmate de jaren verstrijken, groeien de twee uit elkaar en richten ze zich op hun eigen carrière. Jaren gaan voorbij. Sylvie heeft succes als een tv-producent, maar Robert ziet in dat jazz minder populair is dan voorheen. Wanneer ze elkaar na lange tijd toevallig weer tegenkomen, beseffen ze dat ze ondanks de grote veranderingen in hun levens nog steeds gek op elkaar zijn.

NieuwsFilm

meest populair