De 5 leukste films om tijdens de feestdagen te streamen

De 5 leukste films om tijdens de feestdagen te streamen

Uitbuiken met een goede film.

Na de kalkoen en ijstaart heerlijk uitbuiken op de bank met een leuke film? FilmTotaal heeft vandaag 5 filmtips voor je die deze feestdag voor jou als filmliefhebber helemaal compleet maken.


Vandaag verschenen!


Soul (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter en Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Rachel House, e.a. | Te zien op: Disney+
Jazzliefhebber Joe Gardner is muziekleraar op een middelbare school. Hij krijgt de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar door een ongelukkige val belandt hij in een bijzondere wereld waar zielen hun persoonlijkheid krijgen voordat ze naar aarde komen. Samen met de cynische 22 probeert Gardner terug te keren naar zijn leven.


Een echte klassieker!


How the Grinch Stole Christmas (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Jim Carrey, Taylor Momson, Jeffrey Tambor, e.a. | Te zien op: Netflix / Amazon Prime Video / Videoland
The Grinch heeft een enorme hekel aan Kerstmis. Hij woont afgezonderd in een grot en ergert zich ieder jaar weer rot aan de Who's, het vrolijke bergvolkje dat het kerstfeest graag uitzinning viert. The Grinch doet er dan ook alles aan om kerst te saboteren. Maar dan staat het kleine meisje Cindy Lou Who ineens voor zijn deur, waardoor alles verandert.


Spannende topfilm!


Knives Out (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, e.a. | Te zien op: Film1
De succesvolle thrillerschrijver Harlan Thrombey viert zijn 85e verjaardag omringd door familie op zijn enorme landgoed. Wanneer hij vlak daarna dood wordt gevonden, wordt de excentrieke en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Blanc moet zich door een web van leugens en bedrog banen om de waarheid te achterhalen.


Leuk voor het hele gezin!


Dolittle (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Gaghan | Cast: Robert Downey Jr., Michael Sheen, Antonio Banderas, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Dierendokter John Dolittle heeft een bijzondere gave: hij kan praten met dieren. Sinds de dood van zijn vrouw, leeft hij een teruggetrokken bestaan op zijn landgoed. Dolittle moet echter noodgedwongen weer op avontuur wanneer koningin Victoria ernstig ziek wordt. Samen met zijn exotische dieren gaat hij op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland.


Om bij weg te smelten...


Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a. | Te zien op: Netflix
Beertje Paddington ontsnapt uit de Peruviaanse jungle en belandt na een lange reis in Londen, Engeland. Daar wordt hij gered en opgenomen door de vriendelijke familie Brown. Alles lijkt goed, totdat een dierenopzetter Paddington aan haar collectie wil toevoegen en de jacht op hem opent.

NieuwsFilm

meest populair