Featured

De 5 leukste films om tijdens de feestdagen te streamen

Uitbuiken met een goede film.

door Jeffrey Kouters om 20:07 in Featured
Na de kalkoen en ijstaart heerlijk uitbuiken op de bank met een leuke film? FilmTotaal heeft vandaag 5 filmtips voor je die deze feestdag voor jou als filmliefhebber helemaal compleet maken.


Vandaag verschenen!


Soul (2020)
Regie: Pete Docter en Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Rachel House, e.a. | Te zien op: Disney+
Jazzliefhebber Joe Gardner is muziekleraar op een middelbare school. Hij krijgt de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar door een ongelukkige val belandt hij in een bijzondere wereld waar zielen hun persoonlijkheid krijgen voordat ze naar aarde komen. Samen met de cynische 22 probeert Gardner terug te keren naar zijn leven.


Een echte klassieker!


How the Grinch Stole Christmas (2000)
Regie: Ron Howard | Cast: Jim Carrey, Taylor Momson, Jeffrey Tambor, e.a. | Te zien op: Netflix / Amazon Prime Video / Videoland
The Grinch heeft een enorme hekel aan Kerstmis. Hij woont afgezonderd in een grot en ergert zich ieder jaar weer rot aan de Who's, het vrolijke bergvolkje dat het kerstfeest graag uitzinning viert. The Grinch doet er dan ook alles aan om kerst te saboteren. Maar dan staat het kleine meisje Cindy Lou Who ineens voor zijn deur, waardoor alles verandert.


Spannende topfilm!


Knives Out (2019)
Regie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, e.a. | Te zien op: Film1
De succesvolle thrillerschrijver Harlan Thrombey viert zijn 85e verjaardag omringd door familie op zijn enorme landgoed. Wanneer hij vlak daarna dood wordt gevonden, wordt de excentrieke en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Blanc moet zich door een web van leugens en bedrog banen om de waarheid te achterhalen.


Leuk voor het hele gezin!


Dolittle (2020)
Regie: Stephen Gaghan | Cast: Robert Downey Jr., Michael Sheen, Antonio Banderas, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Dierendokter John Dolittle heeft een bijzondere gave: hij kan praten met dieren. Sinds de dood van zijn vrouw, leeft hij een teruggetrokken bestaan op zijn landgoed. Dolittle moet echter noodgedwongen weer op avontuur wanneer koningin Victoria ernstig ziek wordt. Samen met zijn exotische dieren gaat hij op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland.


Om bij weg te smelten...


Paddington (2014)
Regie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a. | Te zien op: Netflix
Beertje Paddington ontsnapt uit de Peruviaanse jungle en belandt na een lange reis in Londen, Engeland. Daar wordt hij gered en opgenomen door de vriendelijke familie Brown. Alles lijkt goed, totdat een dierenopzetter Paddington aan haar collectie wil toevoegen en de jacht op hem opent.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tommert

Avatar

Knives out was erg leuk

David Mills

Avatar

Paddington en Paddington 2 (nog beter) vind ik de beste kinderfilms die gemaakt zijn !!

aspers

Avatar

Eens, de Paddington serie is geniaal en ondergewaardeerd. Ik dacht ook eerst ‘een pratende knuffelbeer... serieus?’. Maar wat een hartverwarmende films! Aanraders.

Joopie Bolero

Avatar

Paddington 1 en 2 zijn super. Inderdaad geweldige kinderfilms. Knives Out ook erg fijn.

Spider-fan

Avatar

Knives Out vind ik wel een topper. Heb hem gezien via Film 1 zoals hier aangegeven staat. Maar mijn abonnement van Film 1 ga ik binnenkort wel stoppen, want het biedt echt steeds minder nieuws. Ze komen ook steeds met dezelfde films en bieden die weer aan alsof ze nieuw zouden zijn. Als je van klassiekers houdt is het nog wel een aardige dienst, want ik heb er redelijk wat klassiekers op gezien die ik nergens anders had gezien ooit. Maar het aanbod is gezien de prijs (15 euro per maand) wel erg matig en als je het als plus abonnement neemt bij Amazon is het veel goedkoper - ik weet alleen niet of je dan exact hetzelfde aanbod hebt.
Mijn enige probleem met Prime nemen is dat je dan net als Netflix het probleem hebt dat er veel meer is dan je ooit kan kijken. Maar aan de andere kant vind ik het ook zonde zoveel te betalen voor maar een paar nieuwe films iedere keer op Film 1.

NieuwsFilm

meest populair