Mike Flanagan (Doctor Sleep) niet meer betrokken bij nieuwe Stephen King-verfilming

Mike Flanagan (Doctor Sleep) niet meer betrokken bij nieuwe Stephen King-verfilming

Opnieuw een regisseur die opstapt.

Regisseur Mike Flanagan heeft al meerdere Stephen King-verfilmingen op zijn naam staan. Zo nam hij Gerald's Game en Doctor Sleep voor zijn rekening. Beide films werden (tamelijk) goed onthaald, dus niet zo heel gek dat hij ook King's Revival zou gaan verfilmen. De regisseur ziet hier echter nu vanaf.

Tijdens een recente podcast onthulde Flanagan dat hij niet langer bij het project betrokken is. Het is nog onduidelijk of hij zelf opstapte en de studio op zoek moet gaan naar een vervanger of dat het project misschien zelfs wel volledig is geschrapt.

Nieuwe tegenslag
Het is niet de eerste keer dat een regisseur tekent voor Revival maar dan toch opstapt. Voor Flanagan had Josh Boone (o.a. bekend van The New Mutants) getekend voor het project, maar ook hij veranderde van gedachten.

Flanagan volgt nu dus eveneens: ''Josh zou de film oorspronkelijk regisseren en uiteindelijk wordt het geen van ons beiden. We hebben allebei onze tanden stukgebeten op dat verhaal''. Eerder tekende de met een Oscar bekroonde Russell Crowe nog voor de hoofdrol, maar de vraag is hoe lang hij zal willen wachten als er alleen maar tegenslagen zijn.

NieuwsFilm

meest populair