De fans van Taylor Swift zijn woedend door het vervangen van haar portret

De fans van Taylor Swift zijn woedend door het vervangen van haar portret

De fans van de zangeres vinden deze actie totaal respectloos.

Fans van zangeres Taylor Swift zijn woedend nu haar portret op de Legends Corner - een bekende muur in Nashville waarom countrylegendes worden geëerd - wordt vervangen door een portret van Brad Paisley. Dat blijkt uit een storm van reacties op social media.

Andere countryartiesten die onderdeel uitmaken van de bekende muurschildering zijn onder meer Keith Urban, Dolly Parton, Blake Shelton, Willie Nelson en Reba McEntire.

"Taylor Swift is niet de eerste vrouw die een Pinnacle Award [een belangrijke countrymuziekprijs, red.] ontving geworden en heeft niet zoveel aan het countrygenre bijgedragen om op zo'n respectloze manier te worden vervangen op deze muurschildering", schrijft een boze fan bijvoorbeeld Twitter om haar ongenoegen te uiten.


Een andere fan tikt stomverbaasd: "Waarom moet in hemelsnaam uitgerekend de plek van Taylor Swift, de artieste die het meest bekroonde countryalbum ooit heeft gemaakt, vervangen worden?"

Uitvoerend kunstenaar Tim Davis heeft in een reactie laten weten dat deze beslissing niet door hem als kunstenaar is gemaakt, maar door de eigenaren van Legends Corner-bar waar de muur van is.

NieuwsFilm

meest populair