De vrouw van Alec Baldwin door het slijk gehaald op social media

De vrouw van Alec Baldwin door het slijk gehaald op social media

Hilaria is niet echt een Spaanse?

Alec Baldwin's vrouw, Hilaria, is recentelijk onder vuur komen te liggen. Zij heeft namelijk altijd beweerd van Spaanse afkomst te zijn, maar op sociale media doken de afgelopen dagen meerdere berichten op van oude bekendheden die aangeven dat dit niet klopt.

Zou zeggen oud klasgenootjes van Hilaria dat ze vroeger nooit het Spaanse accent had waarmee ze nu spreekt. Ook zou ze tijdens haar middelbare school-jaren gewoon de naam Hillary gebruiken. Er wordt eveneens gezegd dat Hilaria erg aardig was, maar dat het overduidelijk was dat het een 'wit meisje' uit Cambridge was.

Kritiek
Er zaten helaas ook minder leuke berichten bij en meerdere mensen begonnen naar Hilaria uit te halen, al helemaal toen zij afgelopen week een video deelde waarin ze helemaal geen accent had. Zelfs Amy Schumer bemoeide zich ermee, door ook grapjes te maken over Hilaria.

Hilaria kwam voor zichzelf op en heeft laten weten dat ze haar kinderen tweetalig opvoedt, zodat ze ook haar moedertaal meekrijgen. Ook deelde zij zondag een video waarin ze uitlegde dat ze een gedeelte van haar jeugd in Boston heeft doorgebracht en een deel op Mallorca, waar haar ouders en broer nog altijd wonen.

Ze vertelt daarin dat ze inderdaad eigenlijk Hillary heet, maar dat ze zich op Mallorca Hilaria noemde en uiteindelijk voor die naam heeft gekozen. Dit mocht niet deren en de kritiek bleef komen, waardoor ze besloot sociale media te verlaten.

Verdediging
Alec Baldwin, o.a. bekend van The Departed, viel zijn vrouw bij in de onderstaande video. Hierin laat hij o.a. weten dat de opmerkingen op sociale media belachelijk zijn. Ook zijn dochter Ireland steunde haar stiefmoeder.



NieuwsFilm

meest populair