Gerucht: Marvel in gesprek met topacteur Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises)

Gerucht: Marvel in gesprek met topacteur Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises)

Fans reageren in ieder geval alvast dolenthousiast.

Marvel Studios heeft mogelijk interesse in een samenwerking met The Dark Knight Rises-acteur Joseph Gordon-Levitt. Dat schrijft de bekende blogger Charles Murphy.

Op social media heeft een nieuw - maar flinterdun - gerucht de aandacht getrokken van fans: de populaire acteur en filmmaker Joseph Gordon-Levitt zou onlangs met iemand van Marvel Studios een gesprek hebben gehad. Dat heeft Charles Murphy te horen gekregen van een van zijn bronnen.

Wat dit contact verder inhoudt, weet Murphy niet. Hij kan voor nu alleen melden dat zo'n gesprek - mogelijk - heeft plaatsgevonden.

En ondanks dat deze informatie voor nu niets meer is dan een gerucht, is het begrijpelijk dat Marvel-fans enthousiast reageren. Gordon-Levitt is absoluut een naam die zij verbonden aan het Marvel Cinematic Universe zouden willen zien.

Op social media zijn zij dan ook al volop aan het speculeren voor welk project de 39-jarige acteur geschikt zou zijn. Fans noemen onder meer vaak de Fantastic Four (een film die Marvel onlangs heeft aangekondigd) en de serie Moon Knight.

NieuwsFilm

meest populair