Rupert Grint sluit terugkeer in nieuwe Harry Potter-film niet uit

Rupert Grint sluit terugkeer in nieuwe Harry Potter-film niet uit

Ron Weasley-acteur zou geen nooit nee zeggen.

Van 2001 tot en met 2011 verscheen er bijna ieder jaar een Harry Potter-film in de bioscoop. En die uiteindelijk acht films gebaseerd op de zeven boeken van schrijver J. K. Rowling brachten wereldwijd zo'n 7,7 miljard dollar op. Nog altijd lijkt er een bepaalde wens voor een nieuwe film.

In gesprek met ComicBook.com zei acteur Rupert Grint, die in de films de rol van Ron Weasley speelde, dat hij graag in een nieuw deel zou spelen, al zou hij niet weten wanneer dat dan zou zijn.

"Ik weet het niet. Ik bedoel, zeg nooit nooit. Ik zou nooit absoluut nee zeggen. Het was een groot deel van mijn leven en ik ben dol op dat personage en hun verhalen," aldus Grint. "Dus ja, ik bedoel, ik zou er op het juiste moment voor openstaan. Ik weet niet hoe uitgebreid dat dan zou worden, maar ja, we zullen zien."

Welke Harry Potter-films zouden er kunnen verschijnen?
Los van dat de Fantastic Beasts-films zomaar meer aansluiting zou kunnen gaan zoeken bij de eerdere (veel succesvollere) reeks, zijn er enkele opties om de oude cast terug te brengen voor één of meer films.

Zo zijn er allerlei aanvullende verhalen verschenen, maar ook games, audioboeken en het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child. Een origineel verhaal is ook niet ondenkbaar.

NieuwsFilm

meest populair