Universal Pictures duwt alweer een grote film richting eind 2021

Universal Pictures duwt alweer een grote film richting eind 2021

In 2020 starten Universal Pictures ook als eerste...

We zijn voorlopig nog niet klaar met de uitstel van de grootste bioscoopfilms. Ondanks dat er in het eerste kwartaal geen enorm grote films gepland staan, heeft Universal alvast een van zijn titels opgeschoven naar later in 2021.

De animatiefilm The Boss Baby: Family Business van DreamWorks Animation is namelijk verplaatst van 26 maart naar 17 september 2021. Op die datum zou eigenlijk de animatiefilm The Bad Guys verschijnen, maar die lijkt nu een plekje te krijgen in 2022.

Slecht voorteken voor No Time to Die
Ondanks dat dit geen film is waar het grote publiek enorm naar uitkijkt, is de verplaatsing geen goed signaal voor de Bond-film No Time to Die die gepland staat voor begin april 2021.

In april staan ook Universals BIOS en A Quiet Place Part II gepland. Deze lijken ook niet veilig meer, en het verplaatsen zorgt ongetwijfeld voor onrust bij andere filmstudio's.

In mei 2021 verschijnen namelijk grote titels als Black Widow, Cruella en Free Guy van Walt Disney, Spiral van Lionsgate, Infinite van Paramount Pictures en Fast & Furious 9 van Universal.

NieuwsFilm

meest populair