Christopher Walken en Jane Seymour keren dolgraag terug in 'Wedding Crashers 2'

Christopher Walken en Jane Seymour keren dolgraag terug in 'Wedding Crashers 2'

Ze spelen de vrij intense ouders van de zussen waarmee Vince Vaughn en Owen Wilson aanpappen.

Twee maanden terug bevestigde Vince Vaughn dat er wordt gewerkt aan een vervolg op de succesvolle komedie Wedding Crashers (2005) en dat zowel zijn medespeler Owen Wilson als regisseur David Dobkin hierbij betrokken zouden zijn. Nu blijkt dat er meer mensen interesse hebben in de sequel.

Na dit nieuws liet ook Isla Fisher zich positief uit over Wedding Crashers 2 en inmiddels weten we ook hoe Christopher Walken en Jane Seymour er over denken. Tegenover Cinemablend gaf Seymour - namens zichzelf en Walken - aan dat ze allebei openstaan voor een tweede deel:

"We hebben volgens mij allebei gezegd dat we ervoor openstaan. Ik in ieder geval wel, maar ik weet zeker dat Christopher het ook wil. Hij heeft zo van de eerste film genoten. Ik lees van alles over een sequel, maar ik ben nog niet gebeld, dus ik heb geen idee of ik erbij betrokken word."

In de eerste film spelen Walken en Seymour de vrij intense ouders van Claire Cleary en Gloria Cleary (Rachel McAdams en Isla Fisher), de dames waarmee John (Owen Wilson) en Jeremy (Vince Vaughn) iets krijgen.

McAdams heeft zich nog niet uitgelaten over haar eventuele medewerking aan Wedding Crashers 2. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de actrice deze vraag ook wordt gesteld en we haar mening te horen krijgen.

NieuwsFilm

meest populair