'Harry Potter'-acteur Tom Felton (Draco) blijkt ook hartstikke goed te kunnen zingen

'Harry Potter'-acteur Tom Felton (Draco) blijkt ook hartstikke goed te kunnen zingen

De acteur van Draco Malfoy, Tom Felton, gaat misschien wel voor een carrièreswitch

Van 2001 tot en met 2011 was Tom Felton te zien als Draco Malfoy in de Harry Potter-filmreeks. Ook na 2011 heeft hij geschitterd in verschillende films, maar Felton blijkt ook talenten op andere vlakken te hebben.

Met gitaar in de hand
Op Instagram post Felton geregeld filmpjes van zichzelf met gitaar in de hand. De Britse acteur blijkt het instrument uitstekend te beheersen én daarbij ook nog mooi te kunnen zingen. Kijk maar in het onderstaande Instagram-bericht.



Of het nu met een gitaar of een ukelele is; Felton post genoeg muzikale content op zijn Instagram. De 34-jarige acteur zou wellicht goed tot zijn recht komen in een musicalfilm. Met alle nieuwe projecten van Disney de komende jaren zou daar genoeg ruimte voor moeten zijn.

De Slag om de Schelde
Eigenlijk zou Felton op dit moment te zien zijn in een bioscoopfilm, als de bioscopen natuurlijk open waren. De Britse acteur speelt naast Gijs Blom in de Nederlandse blockbuster De Slag om de Schelde als Engelse piloot.

De Slag om de Schelde is een van de duurste Nederlandse films ooit met een budget van maar liefst 14 miljoen euro. Het is hopen dat de film van Matthijs van Heijningen Jr. na de lockdown toch nog heel wat geld kan gaan ophalen in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair