Algemeen

Russell Crowe als Steven Irwin?

door FilmTotaal op 24.09.2006 om 14:54 in Algemeen
Geruchten gaan dat acteur Russell Crowe (Gladiator) in gesprek is met Universal voor de hoofdrol in een biografische film over de onlangs door een pijlstaartrog doorgeprikte Steve Irwin. Crowe is een groot bewonderaar van Irwin en wil met de film graag een eerbetoon brengen aan de overleden Australiër. Irwin schijnt al eens gezegd te hebben dat hij Crowe de beste keus zou vinden voor de hoofdrol in een eventuele film over zijn leven.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Denman

Avatar

Als hij maar niet gaat jagen op die krokodillen met een telefoon... : |

Maar ff serieus. Dit is echt weer zo overdreven. Koop een bos bloemen of geef geld aan dat fonds van Irwin, maar ga hem alstublieft niet nadoen.

Groundhog

Avatar

Zucht....................}:

j.o.r.i.s

Avatar

Dit is wel erg snel:|
En onder tusse lekker cashen:N

Aziez

Avatar

O+
:|
:X

Fr@nk

Avatar

Een film zou best facinerend zijn... alleen niet zo snel na zijn dood.

Deweb

Avatar

Ben ik het mee eens. Ik ben dol op biografische films, en op zich lijkt me een film over deze man ook best ok. Maar absoluut niet zó snel.

Anderzijds...ze waren al bezig met een film over het leven van Ray Charles toen hij nog leefde als ik het me goed herriner. Oke, die was oud en bijna aan het einde..maar toch.

Mesa

Avatar

Voor die film klaar is zijn veel mensen hem toch alweer vergeten, het is niet dat die film binnen een week klaar is hoor...

Michaell

Avatar

voor die film klaar is zijn veel mensen hem toch alweer vergeten, het is niet dat die film binnen een week klaar is hoor...

Tuurlijk vergeten de mensen hem niet zo snel. Hij was een internationaal icoon die nog bij vele mensen lang in het hart blijft.
OT: Ik vind dat het inderdaad wel erg snel is. Ook vind ik Crowe helemaal niks om de rol van Irwin te vertolken. Er is gewoon niemand die zo Steve Irwin kan zijn als hijzelf, het is gewoon uniek. Maar goed, als Irwin dat zelf heeft gezegd dat hij Crowe de beste keus zou vinden kan ik er niet veel meer tegenop brengen.
Ik zou eerder zeggen dat ze van al die afleveringen op Animal Planet en van al die docu's die hij gemaakt heeft een film moeten maken. Materiaal genoeg.

Wesley18M

Avatar

Die man ligt net onder de grond...
En ze willen nu al een film maken over zijn leven...

......

Sauron

Avatar

Ik ben het met micheal eens. Ze moeten genoeg materiaal hebben om een film van te maken.

Daarbij vind ik Crow, al ben ik wel een fan van hem, geen geschikte keus om Irwin na te gaan doen. Er is maar 1 Irwin, en die is niet meer. Laten ze alsjeblieft geen film gaan maken hierover.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Wie wil er nou een film over hem zien?

Dan liever zijn echte documantaires. (ook die laatste fatale)

Fr@nk

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Dan liever zijn echte documantaires. (ook die laatste fatale)"

Waarom zou je graag iemand dood zien gaan?

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Hij spotte zelf toch ermee, met wilde dieren moet je nu éénmaal niet dollen, en hij verdiende zijn brood ermee oa dus wil ik dit wel zien ja the real shit...

Ik denk dat hij dat zelf ook graag wel wilde hoor, hij wilde toch in de belangstelling staan, nu heeft hij zijn zin toch?

Vince

Avatar

Of stuur de opbrengst naar zn Zoo

Maar idd een beetje erg snel

baassie

Avatar

Russel Crowe??? En Erik van Muiswinkel dan?

NieuwsFilm

meest populair