'Wonder Woman 1984' fors ingekakt in China maar harkt wel de eerst $100 miljoen binnen

'Wonder Woman 1984' fors ingekakt in China maar harkt wel de eerst $100 miljoen binnen

Wonder Woman-film kakt enorm in aan Chinese box office.

De box office-score van Wonder Woman 1984 is na na twee weken langs de 100 miljoen dollar aan de wereldwijde bioscoopkassa's gegaan en dat is niet te danken aan de opbrengsten in China. Daar is de film namelijk fors ingekakt.

De superheldenfilm van regisseur Patty Jenkins haalde in het tweede weekend in China slechts 1,5 miljoen dollar op en dat is 92 procent minder dan het sowieso al teleurstellende openingsweekend met 18,8 miljoen dollar.

Op 100 miljoen dollar wereldwijd
Op dit moment staat de tweede solofilm rond het personage van Gal Gadot op ruim 100 miljoen dollar en dat is te danken voor ongeveer de helft te danken aan de opbrengsten in de States en China. Ook in Australie, Taiwan, Japan, Thailand en Zuid-Korea werd de nodige miljoenen opgehaald.

De kans lijkt klein dat de twee Wonder Woman-film voorbij gaat aan de wereldwijde score van Tenet de andere grote Warner Bros.-film die tijdens de coronacrisis in de bioscopen is verschenen. De film van Christopher Nolan staat op dit moment op zo'n 362,5 miljoen dollar wereldwijd.



NieuwsFilm

meest populair