Gerucht: Mogelijk veel grotere rol voor Amber Heard als Queen Mera in het DC-universum

Gerucht: Mogelijk veel grotere rol voor Amber Heard als Queen Mera in het DC-universum

Afhankelijk van hoe de zaak tegen haar ex-echtgenoot Johnny Depp loopt.

Er gaan verschillende verhalen rond over de rol van Amber Heard in het DCEU. Sommigen stellen dat de actrice naar de zijlijnen gestuurd wordt vanwege de petitie die tegen haar gestart is, evenals al het gedoe tussen haar en ex-echtgenoot Johnny Depp.

Maar we horen nu ook dat haar rol mogelijk juist groter zal zijn. Volgens Daniel Richtman is de actrice straks als volwaardig lid van de Justice League van het DCEU te zien.

Afhankelijk van...
Richtman schrijft op zijn Patreon-account dat Queen Mera straks mogelijk een grote rol krijgt in het DCEU. Het zou allemaal afhangen van de manier waarop de rechtszaak tegen haar voormalig echtgenoot Johnny Depp uiteindelijk afloopt.

Mocht dat de kans van Heard opvallen, waar het nu wel op lijkt, dan zou de rol van haar personage mogelijk groter gemaakt kunnen worden.

Daar is ook wel ruimte voor lijkt het, want Ray Fisher wil niet meer voor Warner Bros. spelen, zolang Walter Hamada de baas is van de filmdivisie van dat bedrijf. Daarmee valt de rol van Cyborg weg, en zou er ruimte zijn voor bijvoorbeeld Mera.

NieuwsFilm

meest populair