Deze beroemde acteur is nu het nieuwe gezicht van Weight Watchers

Deze beroemde acteur is nu het nieuwe gezicht van Weight Watchers

De talkshowhost en acteur maakt serieus werk van zijn dieetplannen.

James Corden wordt een van de nieuwe gezichten van WW - de nieuwe naam van het bekende dieetprogramma Weight Watchers. In een video geeft de Britse talkshowpresentator en acteur toe dat hij al heel lang worstelt met zijn gewicht.

James Corden (42) is vastberaden om dit jaar de nodige kilo's te verliezen met Weight Watchers. Ook wordt hij een van de ambassadeurs van de site. "Ik was er klaar mee het me ieder jaar weer niet lukte om af te vallen", licht hij toe.

Volgens Corden probeert hij al meer dan tien jaar serieus iets te doen aan zijn gewicht te doen, maar lukt hem dat alsmaar niet.

"Ik wil mijn levensstijl veranderen en een betere man worden voor mijn kinderen en familie", vervolgt hij in zijn op sommige momenten vrij emotionele video.

Corden is naar eigen zeggen nu écht helemaal klaar met zijn ongezonde leven. "Ik ben gewoon niet tevreden met hoe ik eruitzie", zegt de Cats-acteur ook nog.

"Ik heb met Kerst alles opgegeten wat in de koelkast te vinden is en ga nu aan de bak", aldus Corden, die naar eigen zeggen zelf contact op heeft genomen met WW.

NieuwsFilm

meest populair