Meest bedenkelijke scène uit 'Jurassic Park 3' blijkt onmogelijk

Meest bedenkelijke scène uit 'Jurassic Park 3' blijkt onmogelijk

Nu kunnen er uiteraard wel meer dingen niet in Jurassic Park / World.

Na de klassieker Jurassic Park uit 1993 en de redelijke opvolger The Lost World: Jurassic Park uit 1997 deed Jurassic Park III in 2001 het niet goed bij het publiek. Financieel was de film maar net een succes en de film bevatte een aantal bedenkelijke scènes.

Eén van de meest bedenkelijke scènes is de clash tussen de Spinosaurus en de T-Rex. En dan vooral vanwege hoe de Spinosaurus beweegt in de scènes. Dit zou namelijk compleet onlogisch zijn, en dat wordt nu onderstreept.

Spinosaurus zeer onrealistisch in Jurassic Park 3
In een artikel van Screenrant wordt duidelijk gemaakt dat de Spinosaurus eigenlijk helemaal geen echt landdier was, aangezien hij vooral gebouwd was om te jagen in het water. Op land kon hij niet eens lopen op twee poten.

Ook zijn twee voorste poten kon hij onmogelijk zo bewegen als in de film. Dus de Spinosaurus had T-Rex nooit vast kunnen grijpen zoals hij dat doet in het gevecht. Dit nog los van dat beide jagers elkaar waarschijnlijk met rust hadden gelaten.

En zo zijn er uiteraard wel meer zaken op te noemen die niet helemaal kloppen aan de dino's en de film. Hieronder dan nog maar even de clip met het gevecht tussen de Spinosaurus en de T-Rex.



NieuwsFilm

meest populair