'Eternals' introduceert de krachtbron achter Silver Surfer

'Eternals' introduceert de krachtbron achter Silver Surfer

De 2021 Marvel-film komt met de Cosmic Energy.

Een paar dagen geleden verschenen er uitgebreide beschrijvingen van verschillende personages uit de Marvel-film Eternals online. En in veel van de die beschrijvingen kwam de term 'Cosmic Energy' terug en deze energie zou zomaar nieuwe deuren kunnen openen.

'Cosmic Energy' is de energie die in de meeste verhaallijnen zorgt voor de mutaties van Reed Richards, Johnny Storm, Susan Storm en Ben Grimm als zij in de ruimte door de energiestraal worden geraakt.

Galactus en Silver Surfer
Ook heeft die 'Cosmic Energy' raakvlakken met de intergalactische Marvel-superschurk Galactus die leeft op de 'Power Cosmic' en het is Galactus die de Silver Surfer en alle andere Heralds of Galactus creëert.

Het is waarschijnlijk geen toeval dat de term 'Cosmic Energy' nu wordt gebruikt voor Eternals. Het is al bekend dat Marvel Studios werkt aan een Fantastic Four-film en de introductie van Silver Surfer zal waarschijnlijk hoog op het verlanglijstje staan.

Eternals staat gepland voor begin november 2021 en waarschijnlijk verschijnt Fantastic Four niet eerder dan 2023 op het witte doek.

NieuwsFilm

meest populair