Superknappe actrice Zoë Kravitz is weer vrijgezel

Superknappe actrice Zoë Kravitz is weer vrijgezel

De actrice gaat scheiden van 'Greyhound'-acteur Karl Glusman.

Hollywoodsterren Zoë Kravitz (Big Little Lies) en Karl Glusman (Nocturnal Animals) hebben na achttien maanden een punt gezet achter hun huwelijk. Dat meldt de Amerikaanse gossipsite People.

Op 23 december - vlak voor de feestdagen dus - heeft Zoë Kravitz (32) een scheiding aangevraagd bij de rechtbank. Daarmee komt haar relatie met Karl Glusman (32), met wie ze sinds oktober 2016 samen en sinds juni 2019 getrouwd was, dus ten einde.

Het is niet bekend wat de precieze reden van hun breuk is. Fans zagen het slechte nieuws overigens al wel een beetje aankomen. De afgelopen dagen postte Kravitz, de dochter van de bekende rockster Lenny Kravitz, namelijk al een aantal somber gestemde berichten op Instagram.

Het huwelijk van Kravitz en Glusman vond ook plaats in het Parijse optrekje van haar beroemde vader. Bij de ceremonie waren toen ook heel wat beroemde collega's aanwezig.


Een woordvoerder van Kravitz heeft tegenover People het nieuws bevestigd. Beide sterren hebben verder zelf nog niet gereageerd in de media op hun scheiding.

NieuwsFilm

meest populair