Kritiek op Marvel-acteur Kumail Nanjiani omdat hij te gespierd is

Kritiek op Marvel-acteur Kumail Nanjiani omdat hij te gespierd is

Fans nemen het op voor de acteur.

Kumail Nanjiani wist een grote rol te bemachtigen in de nieuwe Marvel-film The Eternals. De acteur, voornamelijk bekend van de serie Sillicon Valley, moest hier maandenlang (en nog steeds) gigantisch voor trainen. Hij is dan ook ongelofelijk gespierd, maar krijgt hier nu kritiek voor.

De acteur deelde recentelijk een paar kiekjes van zichzelf met zijn vrouw Emily V. Gordon voor kerstmis, maar niet iedereen was onder de indruk van Nanjiani's uiterlijk. In het onderstaande bericht haalde een Twitter-gebruiker uit naar Nanjiani en zegt zij dat hij wel steroïden moet gebruiken om er zo uit te kunnen zien.

Tweet verwijderd

Andere berichten
Hierna lieten heel wat andere mensen ook van zich horen, die ook de acteur begonnen te bodyshamen. Zo werd er o.a. gezegd dat hij niet 'natuurlijk' uitziet en dat hij vanwege de coronacrisis een jaar lang steroïden heeft moeten nemen om er zo uit te kunnen zien.

Toch kwamen er ook de nodige fans voor de acteur op. Zo vindt deze groep het onterecht dat Nanjiani nu zo veel kritiek krijgt te verduren terwijl hij er gezond en gelukkig uitziet. Ook is er geen enkel bewijs dat de acteur steroïden of een andere drug gebruikt om zo gespierd te worden.

Vergelijking
Ook vindt deze groep het vreemd dat Nanjiani vanwege zijn looks problemen krijgt, iets waar andere Marvel-acteurs, zoals de Chris-groep, nooit last van hebben gehad.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair