Weduwe van aan corona overleden acteur is klaar voor therapie

Weduwe van aan corona overleden acteur is klaar voor therapie

Amanda Kloots blikt terug op het zeer dramatische en verdrietige jaar dat ze achter de rug heeft.

Amanda Kloots, de weduwe van de aan de gevolgen van corona overleden Broadway-acteur Nick Cordero, heeft in een emotionele schrijven op Instagram stilgestaan bij het zeer moeilijke jaar dat ze achter de rug heeft.

"De jaarwisseling is ontzettend zwaar voor me geweest. Ik heb de laatste dagen meer gehuild dan ik in tijden heb gedaan. Ik dacht dat de Kerst moeilijk zou zijn, maar dit was erger", schreef Kloots in een bericht op haar Instagram Story.

"Ik denk dat dit komt omdat je een nieuw jaar graag met een schone lei wilt beginnen en het voorgaande jaar het liefst wilt vergeten", vervolgde de fitnessinfluencer. "Maar 2020 vergeet ik nooit meer en ik zal deze lei nooit schoon kunnen vegen".

Kloots is door de heftige gebeurtenissen in het afgelopen jaar in gaan zien dat niets zeker is in het leven. "Ik ben ook een beetje bang voor wat er allemaal wel niet kan gebeuren in een jaar tijd, hoe alles wel niet kan veranderen".

Ze schreef verder dat ze zich eindelijk beseft wat er allemaal is gebeurd. "Ik ben er dan ook eindelijk klaar voor om in therapie te gaan om dit trauma proberen te verwerken", aldus Kloots.

Hevig gevecht verloren
Cordero, bekend van onder meer de musical Waitress en televisieserie Law & Order, verloor in juni een maandenlange strijd tegen het coronavirus en de daardoor ontstaande gevolgen. Zo moesten artsen voor zijn overlijden een van zijn benen amputeren en werd er blijvende longschade bij hem vastgesteld.

Cordero, die slechts 41 jaar oud mocht worden, liet naast zijn vrouw ook een zoontje van 1 achter.

NieuwsFilm

meest populair