Jarige Marvel-actrice Florence Pugh (25) enorm verrast door haar vriendje (45)

Jarige Marvel-actrice Florence Pugh (25) enorm verrast door haar vriendje (45)

Fijn nieuws: deze twee sterren zijn dus nog altijd erg gelukkig samen.

Florence Pugh (Black Widow, Midsommar) mocht dit weekend alweer 25 kaarsjes uitblazen. Op social media regende het dan ook felicitaties voor de Britse actrice. En natuurlijk had ook haar vriend Zach Braff een bijzondere verrassing voor haar klaarstaan.

Braff (45), bekend van onder meer de sitcom Scrubs, had namelijk een mooi tribuut voorbereid voor zijn jarige vriendin. Op Instagram postte hij meerdere foto's van en met Pugh, met wie hij sinds april 2019 een relatie heeft. Zo zien we Pugh onder meer poseren bij de Hollywood Sign en een grappige vliegtuigselfie van de twee.

Natuurlijk kon ook een lieve verjaardagsboodschap niet ontbreken. "Fijne verjaardag aan de leukste persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik had me al gezegend gevoeld als ik met jou een avondje mocht lachen, laat staan iedere dag", schreef Braff bij de kiekjes.

"Wat een genot is het om jou te mogen kennen", vervolgde hij. "Jouw geboorte was een geschenk aan deze wereld".


Romance onder vuur
Hoewel Pugh en Braff dus duidelijk smoorverliefd op elkaar zijn, leidde het leeftijdsverschil tussen de twee in de begindagen van hun liefdesleven tot de nodige ophef. Pugh reageerde destijds ook op hatelijke reacties door te zeggen dat zij daar geen enkele moeite mee heeft. Gelukkig kreeg ze toen ook genoeg steun van fans die zich in eenzelfde situatie bevinden.

NieuwsFilm

meest populair