Alle indrukwekkende verhalen die in 'Star Wars: The High Republic'-reeks verschijnen

Vanaf vandaag veel Star Wars: The High Republic.

Vandaag verschijnen de eerste uitgaven in Star Wars: The High Republic, een nieuwe reeks verhalen die zich in het geheel nieuwe tijdperk van de glorieuze High Republic afspeelt. Hieronder een snel overzicht van de zaken die vandaag en komende periode verschijnen in de reeks.

In de reeks worden de nobele en wijze Jedi Knights geconfronteerd met een beangstigende bedreiging voor zichzelf, de Melkweg en de Force. In eerste instantie verschijnt er een reeks boeken en comics voor verschillende leeftijdsgroepen en daarna leent in ieder geval de Disney+ serie The Acolyte het thema.

Star Wars: The High Republic
Het nieuwe tijdperk wordt verdeeld over drie fases, namelijk Phase One: Light of the Jedi, Phase Two: Quest of the Jedi en Phase Three: Trials of the Jedi. Het gehele verhaal zal over meerdere jaren verteld worden met uiteraard heel wat avonturen van nieuwe personages, met sowieso veel nieuwe Jedi's.

Hieronder de zes uitgaven die in januari en februari debuteren. Later in het jaar verschijnen nog meer boeken en comics, onder meer met de titels The Rising Storm, Race to Crashpoint Tower, Out of the Shadows en The Monster of Temple Peak. Deze verschijnen vanaf eind juni 2021. Ook moet er een Chinees e-book verschijnen met de titel Star Wars: The Vow of Silver Dawn. We starten met de eerdere trailer voor de reeks:



Light of the Jedi (boek)
Bekijk de afbeeldingAuteur: Charles Soule
Release: 5 januari 2021
Omvang: 400 pagina's

Synopsis: Wanneer een enorme ramp een schip in hyperspace aan stukken scheurt, bedreigt de zwerm van scherven een heel systeem. De omvang van de dreigende situatie is voldoende om zelfs de Jedi tot het uiterste te drijven.


A Test of Courage (jeugdkinderboek)
Bekijk de afbeeldingAuteur: Justina Ireland
Release: 5 januari 2021
Omvang: 240 pagina's

Synopsis: De tiener Jedi Vernestra Rwoh, een jonge Padawan, een gedurfde techneut en de zoon van een ambassadeur zijn gestrand op een jungle-maan waar ze moeten samenwerken om te overleven.


The Great Jedi Rescue (kinderboek)
Bekijk de afbeeldingAuteur: Cavan Scott
Release: 5 januari 2021
Omvang: 24 pagina's

Synopsis: Wanneer een ramp toeslaat in hyperspace, waardoor de mensen van Hetzal Prime in groot gevaar komen, kunnen alleen de Jedi van de Hoge Republiek de dag nog redden.


Into The Dark (Young Adult-boek)
Bekijk de afbeeldingAuteur: Claudia Gray
Release: 2 februari 2021
Omvang: 352 pagina's

Synopsis: Wanneer het schip waarop hij reist uit hyperspace wordt geslagen bij een galactische ramp, bevindt Padawan Reath Silas zich in het middelpunt van de actie.


Star Wars: The High Republic #1 (comic)
Bekijk de afbeeldingVan: Cavan Scott
Illustraties: Ario Anindito, Phil Noto
Release: 6 januari 2021
Omvang: onbekend

Synopsis: Padawan Keeve Trennis staat voor de ultieme keuze: zal ze haar Jedi Trials voltooien of onschuldigen redden van een ramp?


Star Wars: The High Republic Adventures #1 (comic)
Bekijk de afbeeldingAuteur: Daniel José Older
Illustraties: Harvey Tolibao
Release: 24 februari 2021
Omvang: onbekend

Synopsis: Een groep jonge Padawans, die traint onder Master Yoda, moet de Republic beschermen terwijl ze de lessen leren die hen op een dag een machtige Jedi zal maken.

Live Stream Launch Event
Hieronder kun je kijken naar het Live Stream Launch Event dat gisteren plaatsvond.



NieuwsFilm

meest populair