Chantal Janzen kent geen schaamte op Instagram

De Nederlandse actrice en presentatrice start 2021 met een flinke dosis zelfspot

Chantal Janzen staat inmiddels wel bekend om haar openhartigheid op Instagram. Deze week spant ze echter wel kroon met een nieuwe foto vol zelfspot.

Married at First Sight
Deze week begon een nieuw seizoen van Married at First Sight op RTL4. In dit programma ontmoeten koppels elkaar voor de eerste keer op hun trouwdag. Eén van de deelnemers nam tijdens de eerste aflevering even de tijd om te vertellen op wat voor vrouwen hij valt. Kijk hieronder maar:



Janzen zou Janzen niet zijn als ze hier niet een gevatte reactie op zou geven. Dat doet ze deze keer in de vorm van een toch wel vrij openhartige foto van haarzelf in een badjas, zonder make-up en met een bril op. (Als je op het pijltje naar rechts klikt, kun je de foto bekijken)

Blote billenbek
De foto zelf zou gemaakt zijn door James, het zoontje van Janzen, die zó moest lachen toen hij hoorde dat de man zijn moeder zo aantrekkelijk vond dat hij niet kon laten even een kiekje te maken. Janzen zegt in de Instagram post dat ze eigenlijk elke avond er zo bij zit met "mn bril op mn ingevette blote billenbek".

De andere dame waar de deelnemer geïnteresseerd in zou zijn, seksuologe Eveline Stallaart, kan de post van Janzen ook wel waarderen. "Dankjewel lieve @chantaljanzen.official wat attent van je! Ik zou zeggen hij heeft SMAAK👌🏻" zegt ze in een reactie op de post van de Nederlandse actrice en presentatrice.

NieuwsFilm

meest populair