Is de scifi-actiefilm 'Outside the Wire' de volgende 'Extraction'-achtige Netflix-hit?

Ook dit jaar weer volop actie op Netflix.

Bram de Groot 7 januari 2021 13:11 in Video
Ook dit jaar lijkt Netflix weer met een aantal niet direct opvallende successen te komen. Verleden jaren zagen we nog titels als Extraction en The Old Guard die niet per se heel goed zijn, maar voor een grote doelgroep waarschijnlijk wel erg makkelijk wegkijkt.

Zo'n film lijkt Outside the Wire ook te gaan worden. Dit keer geen Chris Hemsworth of Charlize Theron die de voornaamste naam op het affiche is, maar Avengers-acteur Anthony Mackie.

Actierijke trailer Outside the Wire
Of Outside the Wire ook een hit wordt, weten we na 15 januari. Dan verschijnt de scifi-actiethriller van regisseur Mikael Håfström (1408, Escape Plan) namelijk op de streamingdienst. Hieronder een nieuwe trailer!


Het R-rated Outside the Wire laat een de nabije toekomst zien. Een androïde agent (Mackie) moet samenwerken met Leo, een uit de gratie geraakte dronepiloot. In levensgevaarlijk militair gebied gaan ze samen op zoek naar een wapen dat de complete wereld kan vernietigen.

Leo wordt gespeeld door Damson Idris en er zijn ook rollen voor onder meer Emily Beecham, Michael Kelly en Pilou Asbæk. Vanaf 15 januari dus op Netflix.NieuwsFilm