Waarom deze beroemde actrice ineens enorme plukken met haar verliest

Waarom deze beroemde actrice ineens enorme plukken met haar verliest

Lea Michele ondervindt als kersverse mama nu ook de nadelen van een zwangerschap.

Hoewel Lea Michele in de zevende hemel is na de geboorte van haar zoontje, ondervindt ze ondertussen ook de 'nadelen' van een zwangerschap. Op Instagram deelde de actrice dat ze namelijk al vele plukken met haar is verloren.

Lea Michele beviel vijf maanden geleden van haar eerste kindje. Samen met haar man Zandy Reich, die zanger van beroep is, kreeg ze een zoontje, die ze de naam Ever heeft gegeven.

"Haaruitval na je bevalling is dus een echt fenomeen", schreef Michele woensdag bij een foto van een pluk met haren op haar Instagram Story.

De voormalige Glee-ster deelde ook een laatste foto van haar lange manen. Michele blijkt namelijk van plan te zijn om snel de schaar in haar haren te laten zetten vanwege haar haarproblematiek.

"Geniet er maar van nu het nog kan, want het is tijd voor een korter moederskapsel", zei ze tegen haar fans.

Volledig terug van weggeweest
Vorig jaar verdween Michele nog tijdelijk van social media nadat ze onder vuur kwam te liggen voor haar divagedrag op de set van de populaire musicalserie Glee. Ook zou ze diverse collega's racistisch hebben benaderd.

De ophef zorgde voor een enorm imagoprobleem voor Michele en ze kon dan ook niets anders dan publiekelijk te beloven haar leven te beteren.

NieuwsFilm

meest populair