Nieuwe horrorfilm van James Wan (The Conjuring) wordt extreem gewelddadig en gruwelijk

Nieuwe horrorfilm van James Wan (The Conjuring) wordt extreem gewelddadig en gruwelijk

Geen verrassing dus dat de film een R-rating krijgt.

De laatste griezelfilm die James Wan maakte, was The Conjuring 2 uit 2016. Nu, vijf jaar later keert de regisseur terug met een nieuwe horrorfilm: Malignant. Er is nog helemaal niets bekend over het verhaal, maar we weten wel al dat de film een keiharde R-rating krijgt.

Malignant zou eigenlijk al in 2020 uitkomen, maar vanwege voor de hand liggende redenen werd de film uitgesteld. Nu er een R-rating is toegekend, weten we dat er volop extreem geweld, gruwelijke beelden en gevloek aanwezig zal zijn.

Veel R-varing
Regisseur Wan is niet onbekend met R-rated films. Zijn twee Conjuring-films hadden allebei een R-rating, evenals zijn films Saw, Dead Silence en Death Sentence. Hij weet dus wel waar hij mee bezig is.

Malignant werd schijnbaar geïnspireerd door de zogenaamde Giallo-films, waarbij je moet denken aan de stijlvolle maar gruwelijke Italiaanse horrorfilms van o.a. Dario Argento, Mario Bava en Lucio Fulci.

De cast van Malignant bestaat uit Annabelle Wallis, Jake Abel, George Young, Maddie Hasson, Michole Briana White, Jacqueline McKenzie en Mckenna Grace. Hopelijk krijgen we snel een trailer en een releasedatum voor de film.

NieuwsFilm

meest populair