Gerucht: Nieuwe 'Terminator'-film wordt een horrorfilm mét weer Arnold Schwarzenegger

Gerucht: Nieuwe 'Terminator'-film wordt een horrorfilm mét weer Arnold Schwarzenegger

Terminator wat meer terug naar de roots.

Nu zijn er vast mensen die de afgelopen twee tot vier films in de Terminator-franchise "horrorfilms" noemen, maar nu is er het gerucht dat een nieuwe, zevende film in de reeks daadwerkelijk een soort horrorfilm moet gaan worden.

Dit gerucht moet vooralsnog met een flinke korrel zout genomen worden. Het is namelijk geruchtenexpert Daniel Richtman die meldt dat het volgende deel een echte horrorfilm moet worden in plaats van een mega dure blockbuster.

De keuze om van een volgende film wat meer een spannende horrorthriller te maken, zou geen verkeerd plan zijn. Het eerste deel heeft namelijk een behoorlijk andere sfeer dan de recente Terminator-blockbusters waarmee het grote publiek vermaakt moest gaan worden.

Arnold Schwarzenegger weer terug
Richtman meldt ook dat Arnold Schwarzenegger weer terugkeert. Er zouden zelfs meerdere Terminator-films in ontwikkeling zijn bij 20th Century Studios. Officieel is hier nog niets over bekend.

De laatste poging, Terminator: Dark Fate uit 2019, werd ondanks de betrokkenheid van James Cameron geen succes. Dark Fate zou zelfs een verlies hebben geleden van zo'n 120 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair