Johnny Depp: "Amber Heard naait iedereen"

Johnny Depp: "Amber Heard naait iedereen"

De twee ex-geliefden lijken elkaar geen dag met rust te kunnen laten.

Heeft Amber Heard de miljoenen aan schikkingsgeld die ze kreeg van haar ex-man Johnny Depp gewoon in eigen zak gestoken in plaats van gedoneerd aan goede doelen, zoals ze toegezegd had? De advocaten van Depp beweren van wel.

Johnny Depp en Amber Heard lijken elkaar geen dag met rust te kunnen laten, gezien de hoeveelheid beschuldigingen die over en weer in de media verschijnen. Dit keer opent het team van Depp de aanval op Heard.

Pirates of the Caribbean-acteur probeert momenteel hoger beroep af te dwingen bij het Britse hof van beroep in zijn lasterzaak tegen The Sun. Een van de argumenten die zijn advocaten daarvoor aanhalen gaat erover dat Heard de 7 miljoen dollar die zij van Depp heeft gekregen, volgend uit hun scheidingsovereenkomst uit 2016, niet heeft weggegeven.

Heard beloofde destijds die 7 miljoen te zullen verdelen over een kinderziekenhuis in Los Angeles en een organisatie die opkomt voor de rechten en vrijheden van Amerikaanse burgers.

De rechter weerlegde de claim van Depp dat Heard een 'golddigger' zou zijn door onder meer haar donatieplannen aan te halen. "Het schenken van 7 miljoen dollar aan goede doelen is geen actie die je verwacht van een golddigger", aldus de rechter, die besliste in het voordeel van The Sun, de tabloid die Depp in een column neerzette als 'vrouwenmepper'.

'Schuld van Depp'
Opvallend genoeg ontkent de advocaat van Heard het verwijt van Depp niet. "Amber heeft al miljoenen weggegeven en is voornemens om haar steentje bij te blijven dragen, zodat ze uiteindelijk aan haar toezegging voldoet", aldus haar advocaat.

Waarom heeft Heard de resterende miljoenen dan nog niet overgemaakt naar de desbetreffende goede doelen, die zij zelf heeft uitgekozen? "Ze heeft dat doel moeten uitstellen nadat Depp een nieuwe zaak tegen haar heeft aangespannen, waardoor ze gedwongen wordt om miljoenen uit te geven aan legale bijstand om zich te verdedigen tegen zijn valse beschuldigingen", reageert haar advocaat.

Volgens Heards advocaat is het de tactiek van Depp ontzettend doorzichtig. "Hij probeert met dergelijke claims de aandacht af te leiden van waar het daadwerkelijk om gaat; het feit dat hij een mishandelaar is".

NieuwsFilm

meest populair