Shia Labeouf keihard gedumpt door vriendin na nieuws over mishandelen ex

Eerder gaf de 'Transformers'-acteur een deel van de beschuldigingen toe.

Margaret Qualley heeft haar relatie met de in opspraak geraakte acteur Shia LaBeouf beëindigd. Volgens diverse Amerikaanse gossipmedia heeft de Death Note-actrice hem waarschijnlijk verlaten omdat hij door zijn ex-vriendin FKA Twigs werd beschuldigd van mishandeling.

In december publiceerde The New York Times een uitgebreid artikel waarin FKA Twigs, wiens echte naam Tahliah Debrett Barnett is, gedetailleerd beschrijft hoe zij gedurende haar relatie met Shia LaBeouf veelvuldig werd mishandeld. De zangeres beweert "zowel fysiek als mentaal mishandeld te zijn" door hem.

In een reactie op dat artikel ging LaBeouf diep door het stof. "Ik heb een geschiedenis van het pijn doen van mensen van wie ik het meeste hou", schreef hij.

Later kwam ook een andere ex van LaBeouf naar buiten met haar verhaal. Zangeres Sia, met wie de voormalig Transformers-acteur kort samen was, omschreef hem als een "pathologische leugenaar".

Nu ziet LaBeouf dus ook zijn relatie stranden met Margaret Qualley, die hij vorig jaar leerde kennen op de set van een muziekclip. Afgelopen zaterdag zouden de twee een punt achter hun relatie hebben gezet. Dat de beschuldigingen aan het adres van LaBeouf daarbij een belangrijke rol speelden, is nog niet bevestigd, maar wel waarschijnlijk.

NieuwsFilm

meest populair