Zombiefilm 'Army of the Dead' van Netflix wordt heerlijke zombie-chaos

Alleen maar rotzooi, maar met een serieus randje.

Jim Pedd 9 januari 2021 08:56 in Algemeen
Regisseur Zack Snyder vertelt veel en openhartig over zijn Justice League-miniserie die in maart op HBO Max te zien is. Maar hij spreekt nu ook steeds meer over aankomend Netflix-film Army of the Dead.

Entertainment Weekly wijdde een uitgebreid artikel aan de productie van de film. Snyder benadrukte tijdens het interview dat hij had in het kader van dat artikel, dat hij "honderd procent zombie chaos" maakt.

Een overvalsfilm
Army of the Dead is een echte overvalsfilm, die zich afspeelt in een zombieapocalypse. Snyder verzekerde fans dat zijn film tegelijk "warmte en echte emotie" toont bij zijn personages. Maar:

"Het is een volwaardige zombie-overvalsfilm, dus het toont op geweldige wijze twee genres. Je mag pure zombie-chaos verwachten, dat krijg je honderd procent. Maar je krijgt ook geweldige personages op een interessante reis. Het gaat mensen verrassen hoeveel warmte en echte emotie er binnen deze personages zit."

De personages in de Snyder-film plannen de overval op een casino. Een interessant plan, met name omdat geld niet zo heel veel waard zal zijn als de wereld tot een einde komt. De release staat gepland voor dit jaar.

NieuwsFilm