De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The VVitch (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a.
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovige vader en zijn gezin zien zich genoodzaakt om hun intrek te nemen in een kleine boerderij aan de rand van een duister woud. Daar slaat al snel de paranoia toe als de maïsoogst mislukt en hun baby spoorloos verdwijnt. De familieleden beginnen elkaar te wantrouwen en vermoeden dat er hekserij in het spel is.

Pieces of a Woman (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kornél Mundruczó | Cast: Vanessa Kirby, Shia LeBeouf, Molly Parker, e.a.
Sean en Martha staan op het punt om voor het eerst ouders te worden. Maar bij de bevalling gaat het gruwelijk mis; hun baby redt het niet. Na deze tragische gebeurtenis ontspoort Martha in diepe rouw, waardoor ze steeds verder verwijderd raakt van haar partner en familie. Het ooit perfect lijkende leven van Sean en Martha spat volledig uiteen en de dramatische gevolgen stapelen zich op.

The Boss Baby (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom McGrath | Cast: Alec Baldwin, Miles Bakshi, Jimmy Kimmel, e.a.
Het leven van de zevenjarige Tim verandert compleet wanneer zijn ouders thuiskomen met zijn nieuwe broertje. Deze baby lijkt op het eerste gezicht ontzettend schattig, maar is eigenlijk een gewetenloze manager die alleenheerschappij eist binnen de familie. Tim is dan ook niet bepaald blij met zijn nieuwe broertje.


Lees ook deze kijktips:



NieuwsFilm

meest populair