Netflix onthult trailer 'Malcolm and Marie' met Zendaya en John David Washington

De eerste trailer voor Malcolm and Marie is een feit.

Begin volgende maand zet Netflix weer een nieuwe grote film online en dit keer gaat het om het drama Malcolm and Marie met twee grote, opkomende namen uit Hollywood. Zendaya (Spider-Man) en John David Washington (Tenet) spelen namelijk de hoofdrollen.

Het drama komt van regisseur Sam Levinson en hij is bekend van onder meer de actiethriller Assassination Nation uit 2018 en de serie Euphoria, ook met Zendaya.

De film werd in juli 2020 aangekondigd en net als Locked Down is deze dus opgenomen tijdens de coronacrisis. Zendaya en Washington zijn de enige gezichten in de film. De opnames duurden slechts twee weken.


Het verhaal in de film: Wanneer filmmaker Malcolm (Washington) en zijn vriendin Marie (Zendaya) naar huis terugkeren van een filmpremière en de kritische reactie van zijn film afwachten, neemt de avond een wending als onthullingen over hun relatie die de liefde van het paar op de proef stellen.

Netflix betaalde $30 miljoen voor de uitzendrechten en zet de 106 minuten durende zwart-witfilm Malcolm and Marie op 5 februari online.

NieuwsFilm

meest populair