Netflix deelt trailer familiefilm 'Finding 'Ohana'

Netflix deelt trailer familiefilm 'Finding 'Ohana'

De regisseur heeft zich laten inspireren door 'The Goonies'.

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van een nieuwe Netflix-original film, genaamd Finding 'Ohana. Later deze maand zal de film al te zien zijn op de streaminggigant.

De hoofdrolspeelster van de film is Kea Peahu. In veel films heeft de 13-jarige Peahu nog niet gespeeld, maar ze is wel al een tijdje bekend, voornamelijk dankzij haar indrukwekkende danskunsten. De trailer is hieronder te zien.



Het verhaal
Peahu speelt Geocaching-kampioen Pilialoha 'Pili' Kawena, die haar leven in New York achterlaat om met haar familie naar O'ahu te verhuizen, een van de eilanden van Hawaï. In de eerste instantie wil Kawena er niks van weten, maar wanneer ze een piratenbrief vindt gaat ze op onderzoek uit. Samen met haar broer en haar nieuwe vrienden reizen ze door O'ahu, in de hoop de schat te vinden die ergens op het eiland is verstopt. .

Jude Weng, o.a. bekend van de serie Ghoster, nam de regie voor zijn rekening. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Alex Aiono, Lindsay Watson, Owen Vaccaro, Kelly Hu, Branscombe Richmond, Ke Huy Quan, Brad Kalilimoku, Chris Parnell, Marc Evan Jackson en Ricky Garcia.

NieuwsFilm

meest populair