3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Natural Born Killers (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Stone | Cast: Woody Harrelson, Juliette Lewis, Robert Downey Jr., e.a.
De verliefde seriemoordenaars Mickey en Mallory schieten voor de lol meer dan vijftig mensen neer tijdens hun lange reis door de woestijn. Eén persoon houden ze echter altijd in leven, zodat deze het gebeuren na kan vertellen. Het moordlustige stel groeit dankzij de pulpmedia uit tot ware helden. En zelfs wanneer ze gearresteerd worden en in de gevangenis belanden, houdt het moorden niet op.

Missing Link (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Butler | Cast: Hugh Jackman, Zach Galifianakis, Zoë Saldana, e.a.
De Schotse avonturier Sir David Frost wil dolgraag toetreden tot een prestigieuze avonturiersclub. Daarom organiseert hij een queeste naar Amerika om daar Bigfoot op te sporen. Frost is stomverbaasd wanneer blijkt dat dit aapachtige wezen weleens de ontbrekende schakel tussen aap en mens zou kunnen zijn. En deze toepasselijk genaamde Link blijkt ook nog eens verrassend slim te zijn, maar ook eenzaam. Daarom gaan de twee op zoek naar zijn soortgenoten.

Hustlers (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a.
De strippers Romana en Destiny zitten in zak en as wanneer hun klanten, voornamelijk rijke Wall Street-zakenlui, het af laten weten na de beurscrash. De vrouwen verzinnen vervolgens een geniepig plan om toch geld te kunnen blijven verdienen. Hun methode? Spoor oude klanten op, regel een afspraak, drogeer ze en steel hun creditcards. Het succes van Romana, Destiny en hun team is ongekend, maar uiteindelijk lopen ze toch tegen de lamp.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair