Eindelijk duidelijk wat er met dit verdwenen personage gebeurde na 'Thor: The Dark World'

Eindelijk duidelijk wat er met dit verdwenen personage gebeurde na 'Thor: The Dark World'

Darcy uit Thor keert spoedig terug.

Het tv-deel van het Marvel Cinematic Universe geeft Marvel Studios de mogelijkheid om kleinere personages uit de reeks een nieuwe kans te geven. Eén van de personages die we een tijdje niet zagen is het bijfiguur Darcy Lewis van actrice Kat Dennings.

In de Disney+ serie WandaVision keert Darcy weer terug, maar ze was sinds Thor: The Dark World uit 2013 niet meer te zien. WandaVision-regisseur Matt Shakman heeft nu onthuld wat Darcy heeft gedaan tijdens haar afwezigheid.

"Ze is nu dr. Darcy Lewis geworden," onthulde Shakman in een bericht van Disney. "Dus ze is een echte expert in haar vakgebied."

Bekijk de afbeelding
Op pad met Agent Jimmy Woo
In WandaVision lijkt Darcy nu voor S.W.O.R.D. te werken en daar ontmoet ze onder meer het personage Agent Jimmy Woo van Randall Park. Park speelde die rol eerder in het recentere Ant-Man and The Wasp uit 2019.

"'Ze moeten een mysterie oplossen. Ze hebben zoveel vragen en geen antwoorden," aldus schrijver Jac Schaeffer over het aandeel van de twee MCU-bijfiguren in de eerste MCU-serie WandaVision die aankomende vrijdag aftrapt met twee afleveringen.



NieuwsFilm

meest populair