Celebrity

Yolanthe Cabau pronkt met afgetraind lichaam op Insta-foto's

Samen met een vriendin op de foto!

door FilmTotaal om 10:01 in Celebrity
Een van de eerste tv-series waarin Yolanthe Cabau een rol speelde was Onderweg naar Morgen. Enkele jaren was ze te zien als Julia Branca, van 2005 tot en met 2008. Het personage was een van de belangrijkste gezichten in de soap.

Daarna zagen we Yolanthe als de schurk Miss Volta in de kinderfilm Het geheim van Mega Mindyen vervolgens kreeg ze een rol in de tv-serie Voetbalvrouwen als Kate Witte. Op dat moment was ze zelf ook een voetbalvrouw, aangezien ze in 2010 trouwde met geluksvogel Wesley Sneijder. In 2019 ging het stel uit elkaar.

Ster op Instagram
Zeer regelmatig plaatst Yolanthe de nodige foto's en snelle video's op Instagram. Ze wist er al 1,2 miljoen volgers bij elkaar te verzamelen. Veel van de foto's focussen zich op haar liefde voor sporten / fitness.

Op twee nieuwe foto's zien we haar in een sportief outfitje, samen met een vriendin en een dikke zonnebril op. "IT'S ON 😎😎 (btw mijn kleine Xess nam deze foto's 🥰)," aldus Yolanthe bij de foto's die je kunt zien via onderstaande link.


Zien hoe de 35 jarige Yolanthe Cabau en haar vriendin eruit zien in hun pakjes? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair