Zo zou Marvel-held Moon Knight eruit kunnen zien bij zijn MCU-debuut

Zo zou Marvel-held Moon Knight eruit kunnen zien bij zijn MCU-debuut

De bekende designer Raf Grassetti deelde op Instagram een gaaf ontwerp.

Hoe zou superheld Moon Knight eruit kunnen zien in het Marvel Cinematic Universe? Designer Raf Grassetti, bekend van de God of Wars-games, heeft via Instagram zijn duit in het zakje gedaan en een gaaf ontwerp gedeeld.

Oscar Isaac (Star Wars, Dune) zal (hoogstwaarschijnlijk, de contractonderhandelingen schijnen nog niet te zijn afgerond) in de huid kruipen van Marc Spector alias Moon Knight, een gemaskerde burgerwacht met verschillende alter ego's, die zijn krachten te danken heeft aan de Egyptische god Khonshu, de beschermheilige van de maan.

Moon Knight wordt vaak vergeleken met DC's Batman: beide personages zijn rijke entrepreneurs die er 's nachts, extra uitgerust met de nodige gadgets, op uittrekken op de misdaad te bestrijden.

Look voor MCU-debuut gevonden?
In Moon Knight, een serie die Marvel Studios exclusief voor streamingdienst Disney+ maakt, zal dit onder fans populaire personage voor het eerst tot leven worden gebracht.

Via Instagram heeft Raf Grassetti, die eerder ook een aantal indrukwekkende DC-ontwerpen deelde, nu opnieuw zijn visie gedeeld voor het live-action-uiterlijk van Moon Knight (Grassetti heeft dit ontwerp al eens eerder geplaatst, maar herinnert ons nu dus aan de mogelijkheden). En hoewel hij dus niet voor Marvel werkt, zou dit een fantastische look zijn.



NieuwsFilm

meest populair