Goed nieuws voor gameverfilming 'Borderlands' met Kevin Hart en Cate Blanchett

Goed nieuws voor gameverfilming 'Borderlands' met Kevin Hart en Cate Blanchett

Een heel opvallende cast voor een heel opvallende film.

Goed nieuws voor fans van gamereeks Borderlands die uitkijken naar de verfilming! De opnames zouden volgens The Hollywood Reporter namelijk binnenkort al moeten beginnen.

Borderlands is een van meerdere producties die binnenkort starten in het Oost-Europese land, volgens Adam Goodman, hoofd van de Hongaarse productiemaatschappij MidAtlantic Films:

[i]"We hebben plek gereserveerd voor Lionsgate-productie Borderlands, voor het derde seizoen van Jack Ryan, en voor een nog geheim Marvel-project. Door de strenge coronamaatregelen die gelden in veel landen zijn veel producties uitgeweken naar Hongarije. Een eerder voorbeeld hiervan was Denis Villeneuve's Dune.

Een opmerkelijk duo
Hoewel er nog maar weinig concreets bekend is over Borderlands van regisseur Eli Roth, weten we wel dat Cate Blanchett en Kevin Hart de respectievelijk hoofdrollen van Lilith en Roland zullen spelen in de film. Dat zijn nou nog eens twee namen die we nooit samen hadden verwacht!

Volgens een gelekt script (dat inmiddels alweer is herschreven) zal Lilith het hoofdpersonage zijn in de film. Zij moet Tiny Tina zien te redden van de Atlas Corporation om een gevangenisstraf te ontlopen.

NieuwsFilm

meest populair