Bijna was nog een oude bekende teruggekeerd in 'Jurassic World: Dominion'

Bijna was nog een oude bekende teruggekeerd in 'Jurassic World: Dominion'

Andy Buckley was bijna in de film te zien.

Het scheelde niet veel of Jurassic World: Dominion had bijna Andy Buckley teruggebracht. Hij speelde in Jurassic World (2015) de rol van Scott Mitchell[/url].

Om de filmtrilogie tot een einde te brengen, zal in Dominion een hele rits personages te zien zijn. Zo zien we onder meer oorspronkelijke sterren Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum, samen met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Maar bijna was ook Buckley te zien.

Helaas niet
Buckley speelde in Jurassic World de rol van Scott Mitchell, de echtgenoot van Karen Mitchell (Judy Greer), en vader van Zach en Gray. Zij zijn de twee broers die in de film naar het eiland Isla Nublar reizen en daar met hun tante Claire Dearing te maken krijgen.

Tijdens een interview met ComicBook vertelde Buckley dat hij niet in de film te zien is, al "was er een tijd" waarin hij wel degelijk onderdeel uitmaakte van het project.

"Waarschijnlijk mag ik het niet zeggen, maar het snelle antwoord is nee. Dus het maakt niet uit. Als ik er wel in zat, denk ik dat ik het niet zou kunnen zeggen. Ik geloof dat er een moment was dat ik er wel in zat, maar denk dat ik gesneuveld ben tijdens het herschrijven."

NieuwsFilm

meest populair