Celebrity

Vanessa Hudgens in witte bikini in zee op Insta-beelden

De Spring Breakers-actrice showt zichzelf.

door FilmTotaal om 08:53 in Celebrity
In 2021 gaan we meerdere dingen van actrice Vanessa Hudgens zien op Netflix. En dat is niet raar, aangezien ze eerder te zien was in de Netflix-films The Princess Switch (2018), Polar (2019), The Knight Before Christmas (2019) en The Princess Switch: Switched Again (2020).

Dit jaar zal ze onder meer opduiken in de musicalfilm Tick, Tick... Boom! met namen als Andrew Garfield, Alexandra Shipp en Bradley Whitford. Ook spreekt ze een stem in de animatieserie Army of the Dead: Lost Vegas die volgt op de live action zombiefilm Army of the Dead van Zack Snyder.

Nu even in een witte bikini
Op Instagram is Vanessa een opvallend grote ster. Ze heeft namelijk 40,3 miljoen volgers en regelmatig deelt ze allerlei foto's van zichzelf. Dit keer duikt ze terug in de tijd. Ze laat namelijk een snelle video zien van een vakantie.

En ja, ook voor de grote supersterren van deze wereld is reizen niet meer zo eenvoudig, zeker als het gaat om een vakantie. "Breng. Me. Terug. schrijft Vanessa bij de video waarin ze te zien is in een witte bikini, en in zee.


De 32 jarige Vanessa Hudgens in haar witte bikini in zee zien shinen? Check dan de snelle video op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair