Wordt Brie Larson een echte Disney-prinses in volgende bioscoopfilm?

Van Captain Marvel tot Disney-prinses?

Actrice Brie Larson heeft de rollen waarschijnlijk voor het uitzoeken, maar voorlopig lijkt ze het redelijk rustig aan toe doen. Op de IMDb staat op dit moment alleen Captain Marvel 2 vermeld en we weten al dat ze opduikt in de tv-serie Ms. Marvel.

Maar ze heeft ongetwijfeld meer plannen. Zo steekt ze niet onder stoelen of banken dat ze graag in een Star Wars-film (of serie) wil spelen. Nu is er het gerucht, te nemen met een korreltje zout, dat Larson mogelijk een Disney-prinses gaat spelen.

Brie Larson als een Disney-prinses?
Het bericht komt via geruchtenmaker Daniel Richtman. Hij meldt dat de actrice in gesprek is met Disney om een prinses te gaan spelen in een aankomend project.

Meer meldt Richtman niet bij zijn bericht, dus het zou nog alle kanten op kunnen. Het zou kunnen gaan om een nieuwe live action-remake, een animatiefilm van Walt Disney Animation Studios of een ander project voor misschien wel Disney+.

Larson zou ook werken aan een film over CIA-medewerker Amaryllis Fox voor Apple TV+ en ze zou de film Lady Business voor Netflix regisseren waarin ze ook de hoofdrol moet gaan spelen.

NieuwsFilm

meest populair