Algemeen

Streamingdiensten azen op scifi-oorlogsfilm 'The Tomorrow War' met Chris Pratt

Netflix en alle andere diensten zien The Tomorrow War wel zitten.

door Bram de Groot om 11:23 in Algemeen
Het lijkt er verdacht veel op dat er weer een grote blockbuster niet op het witte doek gaat verschijnen. Dit keer is het de oorlogsfilm The Tomorrow War die op het verlanglijstje staat van de grote streamingdiensten.

De film van Paramount Pictures en Skydance Media zou aan een aantal grote streamingdiensten zijn vertoond tijdens een speciale kijksessie. Volgens Deadline zou de film goed zijn ontvangen en er zou gelijk veel interesse zijn.

Van Netflix tot Hulu
Alle grote streamingdiensten zouden interesse hebben getoond en dan hebben we het waarschijnlijk over Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Apple TV+ en Hulu (alleen in Amerika). Paramount verkocht eerder Without Remorse aan Amazon en de animatiefilms Spellbound en Luck aan Apple.

In The Tomorrow War zien we hoe een man (Chris Pratt) wordt opgeroepen om te vechten in een toekomstige oorlog waarin het lot van de mensheid afhangt van zijn vermogen om zijn verleden onder ogen te zien.

Oorspronkelijk moest de film van regisseur Chris McKay (The LEGO Batman Movie) afgelopen kerst verschijnen en op dit moment heeft de film de datum 23 juli 2021. Hieronder een eerdere foto.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Deadline heeft een update. Amazon biedt 200 miljoen aan, maar de deal is nog niet rond.

Fluffer

Avatar

En no time to die volgens diezelfde site naar de herfst verschoven .

Fan-fan

Avatar

Lijkt me een ontzettende B-film.

NieuwsFilm

meest populair