Deze Marvel-actrice vindt 'Avengers: Endgame' erg verwarrend

Deze Marvel-actrice vindt 'Avengers: Endgame' erg verwarrend

Elizabeth Olsen begreep Avengers: Endgame niet helemaal.

In 2018 verscheen Avengers: Infinity War in de bioscoop en in die film werd een ware Marvel-oorlog uitgevochten op verschillende plekken in het universum. In Avengers: Endgame volgde een iets kleinschaliger / anders avontuur die eindigde met een enorme confrontatie tussen nagenoeg alle Marvel-personages uit de voorgaande films.

Actrice Elizabeth Olsen was in beide films te zien en keert overmorgen terug als Wanda Maximoff / Scarlett Witch in de MCU-serie WandaVision. In een interview liet de actrice weten Infinity War leuker te vinden. Endgame begreep ze niet zo.

"Nou, ik voel me meer verbonden met Infinity War, omdat ik er meer van heb mogen meemaken," onthulde ze lachend, "Endgame, ik raakte ervan in de war. Ik dacht: 'Waar kom ik net vandaan?'"

Waar kwam ze vandaan?
Waar haar personage op het moment tussen haar verdwijnen in Infinity War en haar terugkeer in Endgame was, is voor niemand echt duidelijk. Mogelijk laat WandaVision hier iets van zien, maar misschien ook niet.

Aankomende vrijdag verschijnen de eerste twee afleveringen van de eerste nieuwe Disney+/MCU-serie op de streamingdienst!



NieuwsFilm

meest populair