Algemeen

Deze Marvel-actrice vindt 'Avengers: Endgame' erg verwarrend

Elizabeth Olsen begreep Avengers: Endgame niet helemaal.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2018 verscheen Avengers: Infinity War in de bioscoop en in die film werd een ware Marvel-oorlog uitgevochten op verschillende plekken in het universum. In Avengers: Endgame volgde een iets kleinschaliger / anders avontuur die eindigde met een enorme confrontatie tussen nagenoeg alle Marvel-personages uit de voorgaande films.

Actrice Elizabeth Olsen was in beide films te zien en keert overmorgen terug als Wanda Maximoff / Scarlett Witch in de MCU-serie WandaVision. In een interview liet de actrice weten Infinity War leuker te vinden. Endgame begreep ze niet zo.

"Nou, ik voel me meer verbonden met Infinity War, omdat ik er meer van heb mogen meemaken," onthulde ze lachend, "Endgame, ik raakte ervan in de war. Ik dacht: 'Waar kom ik net vandaan?'"

Waar kwam ze vandaan?
Waar haar personage op het moment tussen haar verdwijnen in Infinity War en haar terugkeer in Endgame was, is voor niemand echt duidelijk. Mogelijk laat WandaVision hier iets van zien, maar misschien ook niet.

Aankomende vrijdag verschijnen de eerste twee afleveringen van de eerste nieuwe Disney+/MCU-serie op de streamingdienst!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

walter_sobchak

Avatar

Ik krijg steeds wat meer waardering voor deze actrice. Wind River vond ik sterk, en het schijnt dat WandaVision heel verfrissend gaat zijn.

Ereptile

Avatar

Elizabeth Olsen is 1 van de betere actrices op dit moment Smiley face Ben stiekem wel benieuwd naar WandaVision en hoe de serie ontvangen zal worden.

Jeroenevertp

Avatar

Ik verheug me erg op WandaVision ! Leuk dat men het een beetje mysterieus brengt. En niet vantevoren √°lles al heeft laten "uitlekken" wat er staat te gebeuren

Master Of Films

Avatar

Ereptile "Elizabeth Olsen is 1 van de betere actrices op dit moment"
Daarnaast is ze een leuke vrouw om te zien. Smiley face
Een kleine nitpickje mbt Wanda. Ze heeft haar Oost-Europese Sokovia accent compleet verloren in de loop van de MCU films.

BTW: Zij was de enige twee pluspunten van de film Oldboy 2013. Smiley face

BillySavastano

Avatar

Ben wel benieuwd naar wandavision maar niet in zo'n rush om a la minute disney plus aan te schaffen, dat komt wel een keer.
Verder toch wel een van mn favoriete characters in het MCU, eerlijk Thanos krijgt het best warm tijdens hun 1 op 1 in endgame.

NieuwsFilm

meest populair