'Zack Snyders Justice League' brengt Martian Manhunter met zich mee!

'Zack Snyders Justice League' brengt Martian Manhunter met zich mee!

Dat is wel heel gaaf nieuws.

Zack Snyders Justice League bevat volgens acteur Harry Lennix een moment met J'Onn J'onzz, de Martian Manhunter.

De acteur speelt de rol van General Swanwick, waarvan Snyder in een interview al eens onthulde dat hij eigenlijk de Martian Manhunter is. Voor de Snyder Cut begon met zijn heropnames, liet Lennix al weten te hopen dat hij mocht verschijnen voor de film, en nu blijkt dat die wens is uitgekomen.

Martian Manhunter
Lennix sprak met Collider en vertelde tegen de site dat hij inderdaad naar de set mocht voor de opnames. "Het wordt echt geweldig om samen met Batman en Superman en mijn vrienden te zien te zijn," aldus Lennix. "Het voelt een beetje alsof ik een kind in een snoepwinkel ben."

Natuurlijk wilde hij geen details onthullen over de rol zelf. We weten dus niet hoe groot zijn aanwezigheid in Zack Snyders Justice League zal zijn. De kans is groot dat het geen gigantische rol wordt.

Wel vertelde Snyder dit over Harry Lennix en zijn rol: "hij doet alsof hij een menselijk wezen is, en doet dat echt geweldig. Hij ontwikkelt een band met Lois die begon in Man of Steel, als je hun relatie een beetje in de gaten houdt. Harry begrijpt dat er een relatie is tussen Lois en Clark, van wie hij natuurlijk weet dat hij Superman is."

NieuwsFilm

meest populair