Celebrity

Rihanna in rode Valentijns-lingerie op Insta-foto's

Hollywood lijkt even uit de gratie bij Rihanna.

door FilmTotaal om 17:01 in Celebrity
Een aantal jaar geleden had Rihanna nog grote ambities in Hollywood. Ze dook namelijk op in heel wat grote bioscoopfilms. Sinds een jaar of twee lijkt ze een beetje op de filmwereld uitgekeken.

Rihanna scoorde haar eerst filmrol in de actiefilm Battleship uit 2012 waarin ze het personage Petty Officer Cora 'Weps' Raikes speelde. De film was geen succes, maar Rihanna pakte door en was een jaar later te zien in This Is the End en weer het jaar daarna in Annie.

Vervolgens sprak ze een stem in in de redelijk succesvolle animatiefilm Home. In Valerian and the City of a Thousand Planets zagen we Rihanna nog als een buitenaards wezen. Haar laatste grote rol had ze in 2018 in Ocean's Eight, om in 2019 nog te verschijnen in het redelijk onbekende Guava Island.

Bijna 90 miljoen volgers (!)
Het neemt niet weg dat "badgalriri" enorm populair is. Op Instagram wordt ze gevolgd door vele miljoen mensen en regelmatig prijst ze op Insta eigen merken aan. Zo ook haar lingeriemerk Savage. De afgelopen dagen was ze te zien in een wel erg opvallend rood Valentijns-setje.


De foto zien van de 32 jarige Rihanna in lingerie? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair