Grappige posters voor 'Tom & Jerry' met Chloë Grace Moretz

Grappige posters voor 'Tom & Jerry' met Chloë Grace Moretz

De live action animatiefilm over de kat Tom en de muis Jerry.

Even geleden zagen we al de eerste trailer voor Tom & Jerry van regisseur Tim Story, bekend van titels als de Ride Along en Fantastic Four-films. Nu hebben we een viertal posters voor de live action animatiefilm.

In Tom & Jerry zien we naast de bekende figuurtjes van bedenkers William Hanna en Joseph Barbera een grote rol voor actrice Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Shadow in the Cloud). Ook Michael Peña (Ant-Man) mengt zich in de eeuwige strijd tussen de bekende kat en muis.

Posters voor Tom & Jerry
De vocale effecten van de 2D-animatiefiguurtjes worden niet opnieuw ingesproken. De stem van de in 2001 overleden William Hanna worden daarvoor gebruikt.

Tom & Jerry staat gepland voor 3 maart, maar of dat gaat lukken zullen we moeten zien. De film zal in ieder geval snel in de States online staan, aangezien deze op 26 februari ook debuteert op HBO Max.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Tom and Jerry gaat Jerry naar een bruiloft in een groot hotel in New York. Maar dat wordt niet op prijs gesteld en Tom wordt door de bruiloftsplanner ingehuurd om met Jerry af te rekenen. Het kat-en-muisspel is opnieuw een feit. Hieronder de eerdere trailer.



NieuwsFilm

meest populair