Algemeen

Grappige posters voor 'Tom & Jerry' met Chloë Grace Moretz

De live action animatiefilm over de kat Tom en de muis Jerry.

door Bram de Groot om 09:59 in Algemeen
Even geleden zagen we al de eerste trailer voor Tom & Jerry van regisseur Tim Story, bekend van titels als de Ride Along en Fantastic Four-films. Nu hebben we een viertal posters voor de live action animatiefilm.

In Tom & Jerry zien we naast de bekende figuurtjes van bedenkers William Hanna en Joseph Barbera een grote rol voor actrice Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Shadow in the Cloud). Ook Michael Peña (Ant-Man) mengt zich in de eeuwige strijd tussen de bekende kat en muis.

Posters voor Tom & Jerry
De vocale effecten van de 2D-animatiefiguurtjes worden niet opnieuw ingesproken. De stem van de in 2001 overleden William Hanna worden daarvoor gebruikt.

Tom & Jerry staat gepland voor 3 maart, maar of dat gaat lukken zullen we moeten zien. De film zal in ieder geval snel in de States online staan, aangezien deze op 26 februari ook debuteert op HBO Max.
In Tom and Jerry gaat Jerry naar een bruiloft in een groot hotel in New York. Maar dat wordt niet op prijs gesteld en Tom wordt door de bruiloftsplanner ingehuurd om met Jerry af te rekenen. Het kat-en-muisspel is opnieuw een feit. Hieronder de eerdere trailer.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Tom & Jerry was vroeger hilarisch. De trailer is het tegenovergestelde: intens droevig.

Kevin1994

Avatar

Chloë Grace Moretz is voor mij altijd een +1.

aspers

Avatar

En toch krijg ik hier zin in! :D

Master Of Films

Avatar

Ik had gehoopt op een poster van Chloë Smiley face Speaking of.....
Shadow in the Cloud schijnt een virtue signalling script te hebben, vanwege de toestanden van Max Landis en de bijbehorende rewrites van Roseanne Liang (die tevens voor de regie zorgde). Als dat zo is, dan is het heel jammer dat Chloë hierin is mee gegaan. Maar goed T&J lijkt mij gewoon een film, niks meer of minder.

Decepticon

Avatar

Het kan best leuk zijn, maar een live action film gaat nooit de oude Tom & Jerry classics evenaren, die zijn geweldig.
De animatie van Tom & Jerry in deze film is te soft, de personages moeten hardere lijnen hebben.

Moretz is voor mij normaal ook altijd +1.
Het schijnt dat die Shadow in the Cloud godsgruwelijk slecht is. Ik heb de review van That Phat Samurai Guy gezien, dat belooft niet veel goeds.

Coola

Avatar

^ de gremlin is awesome. Maar voor de rest is het een meh film.

De onnodige feministische toon van de film is echt nergens voo nodig.

Daarnaast heeft de film ook één van de meest belachelijke scènes ooit Chloë valt uit het vliegtuig maar door dat een Zero net onder haar explodeert word ze terug het vliegtuig in geblazen nu ben ik echt niet vies van Over the top non logical B movie action, maar dit gaat zelfs mij te ver.


En ik kan echt helemaal niks met Chloë Grace Moretz, kan echt geen één rol van haar opnoemen waarvan ik zeg die is echt goed

reporterdavid91

Avatar

Ik vind het er persoonlijk niet helemaal uit zien... mijn mening...

NieuwsFilm

meest populair