'Black Widow 2' moet er komen zonder Scarlett Johansson

'Black Widow 2' moet er komen zonder Scarlett Johansson

Het verhaal van Black Widow moet doorgaan.

Het is bij sommige personages moeilijk voor te stellen dat een andere acteur een heldenrol overneemt in het Marvel Cinematic Universe. Zie jij namelijk iemand anders als Iron Man? Voor wat betreft Black Widow lijkt het nagenoeg zeker dat Scarlett Johansson na dit jaar niet meer het gezicht zal zijn van dat personage.

In Black Widow keren we terug naar de roots van Natasha Romanoff om vervolgens meer Black Widows op het witte doek te zien verschijnen. Het is al bekend dat Florence Pughs Yelena Belova de belangrijkste is.

Black Widow 2 zonder Scarlett Johansson
Nu meldt de website Giant Freakin Robot dat Black Widow 2 er gaat komen en het is dan actrice Pugh die de titelrol gaat vervullen, zonder dat Romanoff van Johansson aanwezig is.

Eerder liet actrice Johansson al eens weten dat Marvel Studios meer plannen heeft met de vrouwelijke Avenger. Er zouden zelfs nog meer films moeten verschijnen.

Eerst krijgen we dus Black Widow van Cate Shortland, bekend van de films Berlin Syndrome en Lore, en deze moet begin mei op het witte doek verschijnen. Een betaalde release op Disney+ lijkt niet uitgesloten.



NieuwsFilm

meest populair