Brie Larson dolenthousiast over nieuwe 'Captain Marvel'-regisseuse: "Ze is geweldig"

Volgens de actrice gaat Nia DaCosta ons erg verrassen.

Brie Larson maakte onlangs bekend begonnen te zijn met de voorbereidingen voor Captain Marvel 2. In een nieuw interview heeft de actrice niets dan lovende woorden over voor Nia DaCosta, de regisseuse van de Marvel-blockbuster.

Nia DaCosta kon na het afleveren van haar veelbelovende remakefilm Candyman direct aan de slag met een enorme film: Captain Marvel 2. Het is de droom van elke filmmaker.

Volgens hoofdrolspeelster Brie Larson is DaCosta een geweldige keuze voor de regieklus. "Nia is ontzettend goed en heeft deze klus gekregen omdat ze simpelweg de beste persoon ervoor is", zegt ze over haar in een recent interview met A Little Late with Lilly Singh.

"Ze barst van het zelfvertrouwen. Het is niet niets om aan de slag te gaan voor een grote studio als Marvel en om dan iemand aan het roer te hebben die uitstraalt dat ze gemaakt is voor dit werk, is inspirerend", aldus Larson.

Larson vertelt dat ze erg onder de indruk was van de presentatie die DaCosta haar onlangs heeft gegeven over haar plannen voor de sequel. "Haar presentatie was onwijs sterk en inspirerend".

Captain Marvel 2 staat gepland voor november 2022. Andere gezichten uit het Marvel Cinematic Universe die te zien zullen zijn in die film zijn Iman Vellani's Kamala Khan / Ms. Marvel en Teyonah Parris' Monica Rambeau.

DaCosta vervangt het regieduo Anne Boden en Ryan Fleck.

NieuwsFilm

meest populair