Brie Larson maakt zich klaar voor 'Captain Marvel 2'

Brie Larson maakt zich klaar voor 'Captain Marvel 2'

In 2022 moet de tweede Captain Marvel-film verschijnen.

Ondanks dat wordt verwacht dat we Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel te zien zal zijn in de serie Ms. Marvel die later dit jaar te zien moet zijn op Disney+, zal haar echte terugkeer plaatsvinden in 2022. Actrice Brie Larson is nu gestart met de training voor Captain Marvel 2.

Begin 2019 zagen we Larson nog haar eerste avontuur beleven in Captain Marvel, de bijzonder succesvolle Marvel-film die verscheen tussen de twee grote Avengers-films. Ondanks veel discussie over de invulling van de rol keert Larson dus gewoon terug in de huid van de bijzonder krachtige heldin.

Larson start de voorbereiding
"Zoals je wellicht weet, maken we ons klaar voor Captain Marvel 2," zei de Avengers: Endgame-actrice op haar YouTube-kanaal. "Ik kan er verder niet veel meer over zeggen, maar ik ga me er klaar voor maken. Het wordt tijd dat ik in beweging kom."

In Captain Marvel 2 zien we overigens ook Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel van Iman Vellani en ook Teyonah Parris' Monica Rambeau uit WandaVision zal te zien zijn. De Marvel-film van regisseur Nia DaCosta staat gepland voor 11 november 2022.



NieuwsFilm

meest populair