Celebrity

Ellen DeGeneres over haar heftige coronabesmetting: "Net of m'n ribben waren gebroken"

De talkshowhost is weer terug op de buis.

door FilmTotaal om 14:31 in Celebrity
Ellen DeGeneres is weer terug op de buis. De talkshowkoningin moest enkele weken geleden gedwongen stoppen met de opnames nadat ze een positieve coronatestuitslag kreeg. Bij haar terugkeer vertelt DeGeneres over haar ervaringen met het virus.

"Er is duidelijk een hoop negatieve dingen gaande, daarom wil ik het graag over iets positiefs hebben - mijn COVID-test", grapt DeGeneres woensdag in haar openingsmonoloog.

"Ik was me klaar aan het maken voor de opnames, m'n haar en make-up werd op dat moment gedaan, toen mijn assistent Craig binnenliep met de boodschap dat mijn testuitslag positief was", vertelt de comédienne. "En toen rende iedereen om me heen snel weg. Ik heb ze nog niet teruggezien", grapt ze.

DeGeneres vertelt dat ze vervolgens direct de studio heeft verlaten en dat iedereen die met haar in contact is geweest is geïnformeerd over haar besmetting.

"Ik moest van Portia [haar vrouw] in een andere slaapkamer slapen, in een ander bed. Ze wilde het racewagenbed gewoon voor haarzelf hebben", grapt de Finding Dory-stemactrice over haar quarantaineperiode.

Volgens DeGeneres had ze niet veel klachten. Ze had naar eigen zeggen alleen veel last van rugpijn. "Ik dacht in eerste instantie dat ik een spier had verrekt, omdat ik in een ander bed lag, maar de pijn hield maar aan".

De talkshowhost vertelt dat zelfs de pijnstillers en spierverslappers die ze van haar dokter had gekregen niet hielpen. "De pijn werd alleen maar erger", aldus DeGeneres. "Het voelde alsof ik mijn ribben had gebroken".

Om deze hevige pijnklachten te bestrijden, slikt DeGeneres nog altijd zware medicatie. Toch voelt ze zich genezen. "Ik draag een masker. Ik was mijn handen. Ik lik slechts drie of vier deurklinken per dag, dus dit was al met al een groot mysterie voor me", sluit ze af met een vette knipoog.NieuwsFilm

meest populair